فیلتر براساس قیمت :

زغال کبابی درجه یک به زغالی گفته می‌شود که هنگام سرخ شدن بو و دود نداشته باشد، و در زمانی که زغال کاملاً سرخ شده، احتیاج به باد زدن مداوم نداشته باشد، و تا حد امکان عمل سوختن (خاکستر شدن) به کندی صورت پذیرد.
فروش انواع زغال کبابی در تناژهای بالا برای بسته بندی
ذغال کبابی درجه یک به ذغالی گفته می‌شود که هنگام سرخ شدن بو و دود و جرقه نداشته باشد و در زمانی که ذغال کاملاً سرخ شده، اجتیاج به باد زدن مداوم نداشته باشد،و تا حد امکان عمل سوختن (خاکستر شدن) به کندی صورت پذیرد. البته باد زدن زغال…
انواع مختلفی زغال وجود دارند که بسته به نوع ماده اولیه تشکیل‌دهنده آن و روش تهیه کیفیت‌های متفاوتی دارند؛ از جمله زغال کبابی تا زغال لیمو، بلوط، پسته، سیب، انجیر و… . در مکان‌های مختلف کشور بسته به نوع شرایط مختلف آب و هوایی و نوع چوب‌های آن منطقه نوع تولید زغال متفاوت است. مصرف‌کنندگان بیشتر از زغال کبابی و زغال لیمو استفاده می‌کنند.
در بازار امروز، اولین امتحانی که مصرف‌کننده قبل از خرید انجام می‌دهد، فشار دادن انگشتان به نایلون بسته‌بندی زغال کبابی است تا از ریز بودن یا قلوه‌ای و درشت بودن زغال کبابی مطمئن شود.
زغال کبابی درجه یک براق است و مراحل تولید آن به صورت کامل انجام شده است و خام نیست. جرقه زدن زغال کبابی دو علت دارد.
زغال کبابی نباید خاموشی داشته باشد تا مصرف‌کننده مجبور به باد زدن مداوم آن نشود زغال کبابی تولیدی نباید ریز و به قول معروف خاکه‌ای و پوک باشد.
زغال کبابی ، زغالی است که هنگام آتش گرفتن، دود، بو و جرقه نداشته باشد و زمانی که زغال کاملا آتش گرفته و سرخ شده، نیازی به باد زدن مداوم نداشته باشد و دیر از خود خاکستر بر جای بگذارد. این محصول هم در بسته بندی های کوچک و هم به صورت فله ای قابل فروش است.
زغال کبابی، زغال لیمو، زغال بلوط، پسته، زغال سیب، انجیر انواع مختلف زغال هستند. مصرف‌کنندگان بیشتر از زغال کبابی و زغال لیمو استفاده می‌کنند. زغال‌ها بسته به نوع ماده اولیه تشکیل‌دهنده آن و روش تهیه کیفیت‌های متفاوتی دارند. در مکان‌های مختلف کشور بسته به نوع شرایط مختلف آب و هوایی و نوع چوب‌های آن منطقه نوع تولید زغال متفاوت است.

نمایش دادن همه 3 نتیجه